Pagina wordt geladen ...

Snel en voordelig online met webwe

Snel en voordelig online met de professionele websitepakketten van webwe.

Snel en voordelig online met webwe

Bent u op zoek naar een professionele, maar betaalbare website? Bij webwe bent u aan het goede adres! Binnen vijftien werkdagen leveren wij uw website op, zodat u snel aan de slag kunt met uw website.

Professioneel ontwerp

Het doel van webwe is om een website te maken die perfect bij uw bedrijf past. Zo wordt er een professioneel ontwerp gemaakt die aansluit bij uw eigen huisstijl. Heeft u nog geen logo? Geen probleem! Daar kunnen wij ook voor zorgen.

Gemakkelijk in gebruik

Achter een webwe website zit een CMS (Content Management Systeem). Met dit systeem kunt u gemakkelijk uw website zelf beheren. Een stuk tekst of een afbeelding plaatsen was nog nooit zo eenvoudig. In het systeem is het ook mogelijk om uw eigen menu samen te stellen. U kunt vervolgens zelf een pagina aan het menu toevoegen of verwijderen. Op deze manier kunt u de website met u mee laten groeien en zit u niet vast aan bepaalde pagina’s. Na oplevering van de website krijgt u een training waarbij u wegwijs wordt gemaakt in dit CMS systeem.

Een webshop is ook mogelijk

Verkoopt u producten in een winkel en denkt u er over na om uw producten ook online aan te bieden? Ook dan is webwe de juiste partij voor u, want wij bouwen naast websites ook webshops. Met een webshop heeft u een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven. Een webshop is immers op elke dag en op ieder tijdstip open, wat betekent dat mensen uit het hele land uw producten snel en voordelig kunnen kopen via uw webwinkel. Tevens geeft het de mogelijkheid om uw assortiment uit te breiden en nieuwe doelgroepen aan te spreken.

Neem contact op

webwe is onderdeel van full service internet bureau dotsolutions. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd wat we allemaal al hebben gemaakt? Klik hier voor enkele recente projecten.

Direct contact met webwe

Uniek ontwerp

Zelf te beheren

Beter vindbaar

Responsive