Pagina wordt geladen ...

Goedkope website

Goedkope website

Goedkope website

Je start een bedrijf en je denkt ik wil wel een website maar dan wel een goedkope, kan dat? Ja hoor dat kan, een website hoeft niet duur te zijn, je hebt al een website bij ons vanaf  € 495,= en nog een goede website ook.

Website zelf bouwen

Bij de meeste collega’s kun je wel een goedkope website krijgen, maar dan moet je wel gedeeltelijk de website zelf bouwen of ontwerpen in een soort template., dat is bij ons niet zo. Wij ontwerpen je website, bij akkoord gaan wij de website bouwen. Achter de website draait een cms systeem waarmee jezelf de website kunt vullen, onderhouden en aanpassen.

Klanten die tevreden zijn over de website

Wij hebben meer dan 300 klanten en die zijn allemaal tevreden over de website, als wij de website opleveren krijg je een gratis training hoe je de website kunt onderhouden, het is heel eenvoudig. Wil je dat niet, dan doen wij het voor je, wij plaatsen dan teksten, afbeeldingen en nieuws. Alles is dus wel mogelijk met deze website.

Website uitbreiden

Wil je de website uitbreiden met extra pagina’s, formulieren, een agenda, portfolio, offerte aanvragen of webshop. Het kan allemaal want onze websites zijn gebouwd in een systeem wat je oneindig kunt uitbreiden.

De website is belangrijk voor ondernemers

Natuurlijk is ene website belangrijk voor ondernemers, was het een aantal jaren geleden zo dat veel bedrijven vooral een website hadden om een soort digitaal visite kaartje te hebben, nu is dat zo dat je ook gevonden wilt worden als ze je zoeken. De website is een must en levert je als ondernemer klanten op. Heb je geen goede website en ben je niet vindbaar op het internet, dan lopen de klanten je voorbij en gaan steeds vaker richting de concurrent

Website is mobiel

De website is direct ook klaar voor mobiel, dan moet ook wel want steeds meer mensen bezoeken je website mobiel. Heb je geen mobiele website, dan laat google je straks helemaal niet meer zien in zijn zoekmachines. Maar geen probleem dus ook in het bedrag van de € 495,= is inbegrepen dat je website mobiel is.

Kies je eigen website pakket

Met ons webwe product kies je je eigen website pakket en bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven. Later uitbreiden is ook mogelijk..

Vindbaar zijn op google

Heel belangrijk is dat je met je website vindbaar bent in de zoekmachines van google, daarbij kunnen wij helpen, onze internet marketeers leggen dat uit hoe dat werkt en hoe wij daar samen ene plan voor kunnen maken. Als je het goed doet, dan zorg je eerst dat je bezoekers hebt op je website en daarna moet je die bezoekers zover zien te krijgen dat ze klant worden. Ook dat snappen wij en ook daar helpen wij mee. Neem dus vooral contact met ons op.

Contact met webwe

Wij zijn onderdeel van dotsolutions uit Hoogeveen, met meer dan 15 internet specialisten werken wij elke dag aan tal van internet oplossingen en websites, kom eens langs de koffie staat klaar.

 

Uniek ontwerp

Zelf te beheren

Beter vindbaar

Responsive